samsung-wua-968×643

WUA! nu ook actief in België: Samsung is launching customer

Na Duitsland (Deutsche Telekom). is dankzij samenwerking met Samsung nu ook België toegevoegd aan de afzetmarkt van WUA!. Samsung lanceerde in de zomer van 2014 met trots hun geheel vernieuwde site. Samen met WUA! wordt nu het optimalisatietraject ingericht.

Samsung lanceert nieuwe website

Fabrikanten zien steeds vaker het belang van het eigen online kanaal. Samsung zet momenteel flinke stappen. Dennis Weisscher, UX Manager Samsung Benelux, reageert:

“Samsung Benelux heeft net een nieuwe website gelanceerd, geoptimaliseerd voor alle devices en met een compleet nieuw design. We weten dat het spel nu pas begint: optimaliseren, optimaliseren, optimaliseren. Daar richt samenwerking met WUA! dan ook volledig op. Feedback van consumenten is cruciaal in deze fase.”

Conversie optimalisatie; kijk ook naar uw concurrentie!

Na de lancering van een nieuwe website is het cruciaal om deze te optimaliseren en te laten voldoen aan klantwensen en –verwachtingen. Daarbij moet je sowieso goed naar jezelf kijken, bijvoorbeeld met usabilitytesten met eye-tracking. Maar daarnaast is het van belang om jezelf af te zetten tegen de markt. Wat doen de concurrenten goed, wat doen ze minder goed en waar kan ik me in onderscheiden? Met behulp van de Web Performance Scan verkrijgt Samsung dat inzicht.

Droomambitie WUA!: wereldwijd marktleider

De droomambitie van WUA!, wereldwijd marktleider te zijn met de online conversiebenchmark, is door deze samenwerking weer een stapje dichterbij. Daan Tames (Director WUA! NL):

“Dromen zijn belangrijk, maar om onze droomambitie ook waar te maken, zijn concrete stappen nodig. Dat we nu voor Samsung aan de slag gaan in België (en overigens ook in Nederland) laat zien dat we naast dromen ook heel concrete stappen aan het zetten zijn.”

Meer lezen?

 

Read our cases

MIE-Talk-scaled-1-1136×748-c

How ING improves customer journeys in an agile and global organization, using an optimized digital CX.

Read more
t-mobile-thuis-16×9-1

How T-Mobile Home Doubled their Conversion with More Successful A/B Tests

Read more
VGZ Screenshot

How Dutch health insurer VGZ is aiming for friction-free online CX

Read more